Felhasználói adatok szerkesztése - dotfsCMS Súgó

A belépett felhasználó - saját - adatainak szerkesztése.

Felhasználói adatok szerkesztése

dotfsCMS - Felhasználói adatok szerkesztése.
dotfsCMS - Felhasználói adatok szerkesztése.

Bármely aloldalról az admin menü Felhasználó > Felhasználói adataim szerkesztése menüpontjára kattintva tudja saját adatait szerkeszteni. A tartalomkezelő beállításától függően szerkesztheti a felhasználónevét, nevét, email címét, jelszavát. Ezek közül a legfontosabb a jelszó módosítása.

Jelszó beállítása

Mindenképpen érdemes saját jelszót beállítania. Rendkívül fontos, hogy megfelelő erősségű jelszót válasszon. Olyat, ami nem szerepel semmilyen szótárban, szójegyzékben. Olyat, amelyik tartalmaz kis- és nagybetűket, számo(ka)t, és esetleg egyéb karaktereket is.

Minden weboldal, ami szabadon elérhető az interneten állandó rossz indulatú támadásoknak van kitéve. Amennyiben egyszerű jelszót állít be, gyakorlatilag kinyitja a weboldala kapuját. Egy sikeres támadás következményei igen súlyosak lehetnek, akár anyagi, akár jogi értelemben is.

Ez a súgó az Ügyfeleinknek készült, akik dotfsCMS alapú weboldalt üzemeltetnek. A dotfsCMS tartalomkezelő minden weboldal esetében személyre szabottan kerül felhasználásra - minden weboldal különbözik a többitől. Ezért előfordulhat, hogy nem minden, itt leírt funkció érhető el az Ön weboldalán. Illetve lehet, hogy az Ön weboldala egy sor olyan speciális beállítással rendelkezik, amiket ez a súgó nem tárgyal.