Web fejlesztés

Egyéni weboldalak, webdizájn, programozás.

Web fejlesztés - tervezőasztalHa szüksége van egy új weboldalra, ami jól néz ki, jól is működik, és ügyfeleket hoz Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot. Le szeretné cserélni régi weboldalát? Bízza szakemberre, segítünk. Kérje ajánlatunkat.

Miután minden weboldal egyedi, nincsen értelme előre csomagolt megoldásoknak. Az egyedi fejlesztés biztosítja, hogy az Ön kreatív ötletei maradéktalanul megvalósulhassanak, ne legyen korlátok közé szorítva, és az általános megoldások nem használt részei ne lassítsák az Ön weboldalát.

Termékek

Minden weboldal egyedi. Mindazonáltal a KpeterWeb.com által készített weboldalak alapját a 100%-ban saját fejlesztésű tartalomkezelő adja.

dotfsCMS tartalomkezelő

dotfsCMS tartalomkezelő: aloldal szerkesztése.
dotfsCMS tartalomkezelő: aloldal szerkesztése.

dotfsCMSA tartalomkezelő a weboldal motorja. A tartalomkezelő által ölt testet a tartalom, amit Ön adminisztrátorként bejelentkezve feltölt a weboldalra. A tartalomkezelő kulcsfontosságú - nagy szerepe van abban, hogy az oldalát böngésző látogató milyen benyomást szerez, illetve abban is, hogy a keresők hogyan rangsorolják az Ön oldalát (SEO). Az sem mellékes, hogy milyen egyszerűen, illetve széleskörűen tudja módosítani a weboldalát.

Ha többet szeretne megtudni a dotfsCMS-ről, olvassa el a dotfsCMS tartalomkezelő részletes leírását, vagy pillantson bele a dotfsCMS online súgóba.

dotfsEditor szövegszerkesztő

dotfsEditorA weboldalakon megjelenő tartalom szerkesztését teszi lehetővé. Kép-, táblázat-, videó beillesztésére ad lehetőséget, és a szöveg bizonyos keretek közötti formázására. Az online tartalom alapvetően különbözik a papír alapúra tervezett szövegtől. A kinézet mellett a szöveg belső logikai struktúrájára is figyelni kell.

Ha többet szeretne megtudni a dotfsEditorról, olvassa el a dotfsEditor szövegszerkesztő részletes leírását, vagy pillantson bele a dotfsEditor online súgóba.

dotfsGallery képgaléria

dotfsGallerySzinte minden weboldalon kiemelt jelentőséggel bírnak a képek. Ezek esztétikus, praktikus és pontos megjelenítésért felelős az dotfsGallery képgaléria.