Belépés / Kilépés - dotfsCMS Súgó

Az adminisztrációs felületre való belépés, kilépés.

Belépés

dotfsCMS - Belépés az adminisztrációs felületre
dotfsCMS - Belépés az adminisztrációs felületre

A weboldal módosításának (szövegszerkesztés, képfeltöltés, új aloldalak létrehozása, stb.) a feltétele, hogy érvényesen bejelentkezzen az adminisztrációs felületre. Ezt a weboldala élesítésekor kapott oldalon teheti meg a megfelelő felhasználónév és jelszó megadásával.

Belépés után a weboldalán megjelenik egy adminisztrációs menüsor (admin menü a továbbiakban).

dotfsCMS - Az adminisztrációs menüsor (admin menü).
dotfsCMS - Az adminisztrációs menüsor (admin menü): fent a sötét menüsor (Admin, ... , Felhasználó).

Kilépés

dotfsCMS - Kilépés az adminisztrációs felületről.
dotfsCMS - Kilépés az adminisztrációs felületről.

Bármely aloldalról az admin menü Felhasználó > Kilépés! menüpontjára kattintva azonnal kilép az adminisztrációs felületről. Kilépés után a weboldal nem szerkeszthető, csak egy újabb belépést követően.

Az adminisztrációs felület több oldalán is szerepel egy piros Kilépés gomb a jobb felső sarokban. Ezt is használhatja a kilépésre.

Ez a súgó az Ügyfeleinknek készült, akik dotfsCMS alapú weboldalt üzemeltetnek. A dotfsCMS tartalomkezelő minden weboldal esetében személyre szabottan kerül felhasználásra - minden weboldal különbözik a többitől. Ezért előfordulhat, hogy nem minden, itt leírt funkció érhető el az Ön weboldalán. Illetve lehet, hogy az Ön weboldala egy sor olyan speciális beállítással rendelkezik, amiket ez a súgó nem tárgyal.